Testimoni Herblax & Lecithin Shaklee

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..
Selamat berhujung minggu..
Hari Ahad biasanya hari makan besar bagi kebanyakan orang. Hari Ahad, samada memasak di rumah atau makan di luar, menunya mesti hebat-hebat. Sama seperti akak, hari Ahadlah nak merasa makan western, chinese food..Italia..hamboii, padahal pizza spaggeti je pun. Bukan apa, perasaan makan bersama keluarga ketika weekend sangat lain. Tak perlu rushing-rushing untuk masuk semula ke ofis. Seronok tengok anak-anak makan pun ye jugak.
Maka dengan itulah ramai yang kecewa berat naik semula walhal seminggu ikat perut di ofis. Sehari makan lenyap segala usaha seminggu. Itulah namanya silap konsep. Ikat perut sampai tak makan sebenarnya boleh merendahkan kadar metabolisma. Bila metabolisma makin rendah dan tup-tup kita makan secara mendadak, pembakaran kalori jadi tak efektif kerana metabolisma telah bermalas-malasan selama seminggu. Jika perkara ini diamalkan berbulan-bulan bertahun-tahun, kadar metabolisma makin lemah dan makin lemah. Perkara ini menjurus kepada pembentukan lemak tepu yang amat susah untuk dipecahkan.
Oleh itu, makanlah wahai adik-adikku. Makan makanan berkhasiat dan simbang. Jangan sesekali skip makan. Waktu malam cuba elakkan karbohidrat dengan menggantikan dengan sesuatu yang lebih mudah dihadam seperti sup ayam, salad, atau pun yong taufu dengan kuantiti sederhana.
Pembakaran dan penyingkiran lemak juga boleh dibantu dengan adanya LECITHIN sebagai ejen pemecah/pembakar lemak dan HERBLAX membantu untuk menyingkirkan lemak. 
Lecithin sejenis pil berbentuk softgel diperbuat daripada sumber soya terbaik membantu untuk memecahkan lemak samada yang telah lama berkumpul dalam badan atau pun yang baru sahaja diambil. Oleh itu lecithin sangat sesuai untuk diambil selepas memakan makanan berminyak dan juga berkolestrol tinggi.
Herblax pula sejenis tablet yang dihasilkan daripada ramuan bebrapa jenis herba terbaik dunia. membantu membersihkan usus daripada sisa bakteria dan melegakan masalah sembelit. Pengambilan 2 biji herblax membantu emnyingkirkan tokisn dan lemak-lemak yang telah dibakar oleh lecithin.
Gabuan dua Vitamin ini sudah cukup lengkap bagi mereka yang inginkan bentuk badan ideal. Jom kita tengok testimoni meletopp daripada  pengguna Lecithin & Herblax.

Amacamm? Teruja nak dapatkan sebotol LECITHIN & HERBLAX pada harga menawan kalbu? Dapat pulak extraaaa dengan setiap belian. Jika teringin nak mencuba, sms/whatsapp akak ke 01466925610.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge