Cara Daftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..
Tahniah kerana anda telah membuat pilihan bijak dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami.
Hanya dengan bayaran RM75, anda boleh nikmati semua produk Shaklee dengan harga ahli. Jika anda berminat untuk jana pendapatan bersama Shaklee, sekali lagi TAHNIAH!! Kumpulan ini kumpulan TEPAT untuk anda.

Cara Jadi Ahli Shaklee

Ada dua cara untuk menjadi ahli Shaklee.
  • Anda boleh buat bayaran sebanyak RM75 sebagai yuran keahlian seumur hidup. Dengan RM75 (termasuk RM10 postage) anda akan diberikan member kit yang mengandungi info produk, katalog dan juga sistem bisnes Shaklee. Tiga perkara ni sangatlah penting sekiranya anda ingin berbisnes secara serius bersama Shaklee.
  • Jika anda pengguna tegar Shaklee, ada caranya untuk anda mendapat keahlian Shaklee secara percuma. Caranya seperti di bawah:
  1. Buat belian barangan Shaklee yang anda biasa guna sekurang-kurangnya RM650 atau bersamaan 200UV. Jika rasa seperti amount RM650 banyak, anda boleh tanyakan kawan-kawan atau saudara mara dan kumpul order dari mereka.
  2. Atau pun jika anda sememangnya menggunakan Vivix secara rutin, buat belian sebanyak 2 botol dalam satu resit, anda akan dapat keahlian percuma.
  3. Atau jika anda pengguna tegar kolagen, buat belian sebanyak 3 kotak, anda akan dapat keahlian percuma
Sila tengkapkan langkah untuk menjadi ahli Shaklee dengan mengisi borang keahlian di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge