Surirumah Bergaji Setaraf CEO dengan Berdaftar Sebagai Ahli Shaklee

Surirumah Bergaji Setaraf CEO dengan Berdaftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..
Mesti ada antara anda yang terkejut bagaimana seorang surirumah boleh bergaji CEO kan? Ianya tidak mustahil sekiranya anda bertemu dengan bisnes yang TEPAT, mentor yang TEPAT. Dan saya antara mereka yang berstatus surirumah dan bergaji setaraf CEO.

I am a CAR BONUS ACHIEVER. Alhamdulillah!!!

Syukur Allah masih berikan rezeki yang tidak putus buat saya dan empayar Shaklee yang sangat saya sayangi.
Saya bermula sebagai ahli Shaklee tanpa ada sedikitpun ilmu tentang vitamin.
Sebab saya agak culas memakan pil dan hanya makan sekiranya terpaksa seperti ketika hamil, demam atau pun sakit belakang akibat mengadap komputer.
Melihat rakan-rakan sekeliling menempa satu per satu kejayaan membuatkan saya teruja untuk menjadi ahli dan pengedar Sah Shaklee.
Lalu saya mulakan eksperimen saya dengan Set Penjagaan Rambut Shaklee. Kesan yang sangat mengujakan saya perolehi. Tiada lagi rambut gugur yang kronik.
Alhamdulillah, saya ditemukan dengan KUMPULAN YANG TEPAT untuk membimbing saya.
Setahun berlalu, ranking demi ranking saya daki sehinggalah sekarang bergelar Senior Coordinator.
Setahun berlalu, tanpa sedar saya membuat keputusan yang paling penting dalam kehidupan saya. RESIGN DARIPADA JAWATAN JURUTERA. Bukan mudah untuk yakinkan suami. Bonus Shaklee yang semakin bertambah bulan ke bulan di samping solat istikharah membuka hati suami untuk izinkan saya meletak jawatan.
Bulan Februari, sahlah saya bergelar WAHM. Work at Home Mother.
WAHM=ibu yang bekerja dari rumah dan menjana pendapatan sehingga 5 angka. 
Menjadi WAHM bukan goyang-goyang kaki duit masuk. Pada saya cara itu banyak silapnya.
Saya yakin dengan banyak memberi maka Allah mudahkan rezeki untuk kita.
Ilmu kepada empayar saya, ilmu kepada pelanggan, sharing bersama-sama rakan seangkatan…semua ini menjadi warna-warni yang amat membahagiakan kehidupan saya sebagai Pengedar Sah Shaklee.
Paling seronok apabila anak-anak membesar di depan mata.
Makan, pakai, rumah lebih rapi berbanding ketika bekerja yang sering membataskan waktu untuk saya beri lebih perhatian kepada keluarga.
Jadi ahli Shaklee
Alhamdulillah, syukur sangat berkat usaha, kecekalan hati dan fokus yang saya beri membawa saya ke tahap ini.
Dan saya bukan mahukan kejayaan ini seorang diri. Saya mahu bawa bersama pengedar yang berdaftar di bawah saya juga rasa dan dapat apa yang saya kecapi sekarang.

Ada banyak lagi peluang perniagaan di luar sana.
Bezanya kami punya MENTOR yang SUDAH TERBUKTI BERJAYA.
Ikut dan duplicate saja jalan atau track yang sudah diberi. Mereka pernah mencuba pelbagai cara dan cara yang mereka sediakan untuk kita adalah cara terbaik untuk elakkan kita melakukan kesilapan.
Mereka berjaya mendapat ratusan ribu sebulan, takkan kita tak boleh dapat ratusan ribu sebulan?
Semuanya terletak dalam diri kita sendiri.

Antara award dan hadiah yang diterima di Majlis Penganugerahan Shaklee baru-baru ini

Saya yakin pertemuan saya dan Shaklee adalah tanda kasih sayang Allah pada saya.
Kerana terlalu banyak saya pelajari dalam Shaklee.
Bukan hanya mementingkan keuntungan semata, tetapi tentang hak-hak dalam rezeki yang kita perolehi. Tentang bagaimana mengawal emosi. Tentang menjadikan kehidupan sekeliling kita positif.
Ini semua TIADA dalam bisnes saya sebelum ini.
Kerana itu, saya ingin mengajak anda semua untuk buka mata hati dan lihat betapa pentingnya pemilihan bisnes yang tepat, sistem yang tepat dan mentor yang tepat.
Bila segalanya yang TEPAT bergabung dengan ANDA YANG TEPAT, yakin dan percayalah…akan terjadi sesuatu yang besar, sesuatu yang mungkin anda tak mampu nak duga di awal pendaftaran anda sebagai Ahli Shaklee.
Saya sendiri melalui pengalaman itu, saya pasti anda juga inginkannya.

Bersama saya, anda tidak akan dibiarkan keseorangan mengharungi bisnes Shaklee. Kumpulan kami sememangnya giat memberi bimbingan secara online mahupun offline agar semua yang berdaftar mendapat manfaat secara total. Tersilap memilih mentor, pastinya potensi anda tidak dapat dicungkil sebaiknya. Saya bersedia membimbing anda yang bercita-cita menjadi jutawan dalam Shaklee. 

Keistimewaan Bisnes Shaklee Bersama Kumpulan Kami

  • Tiada yuran yang mahal, hanya RM75 seumur hidup
  • Bimbingan dan coaching diberikan secara 100% secara online ataupun offline. Jadi tidak perlu risau jika anda perlu sentiasa berada di sisi keluarga. Anda boleh mengikuti kelas kami melaui telefon saja.
  • Tidak perlu simpan stok. Amalan menyimpan stok memusnahkan suasana bisnes yang harmoni
  • Bisnes secara dropship
  • Unlimited income. Anda boleh memilih bonus bulanan 2 hingga 6 angka.
  • Syarikat yang kukuh. Sudah 50 tahun berada di Malaysia.
  • Produk berkualiti, yang telah diuji beribu ujian sebelum dipasarkan
  • Produk yang telah mendapat pengiktirafan Jakim
  • Sangat sesuai bagi mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan
  • Sangat ideal bagi mereka yang inginkan pendapatan di luar jangkauan

Jom Mulakan Sekarang!! Jangan berlengah lagi kerana usia kita makin hari makin meningkat. Bersama kami, anda tidak akan dipinggirkan!!

emel : poshykidz@gmail.com 
sms/whatsapp : 0146692610 
ID Shaklee: 894220 
COD Vitamin Shaklee : Nilai, Seremban, Sepang, Damansara, Mont Kiara 
ORDER VITAMIN ANDA DI SINI

**Pastinya anda juga teruja untuk mengetahui KELEBIHAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE
**Anda boleh terus mengisi BORANG KEAHLIAN SHAKLEE atau anda boleh hubungi saya dengan salah satu cara di bawah.

4 comments for “Surirumah Bergaji Setaraf CEO dengan Berdaftar Sebagai Ahli Shaklee

  1. Intan
    September 26, 2014 at 8:27 pm

    Saya amat teruja dengan kejayaan puan.
    Banyak juga ilmu-ilmu perniagaan yang saya dapat di sini.
    Cuma saya tak tahu macam mana nak start.
    Dan lagi satu macam mana untuk buat blog macam puan?

  2. September 26, 2014 at 9:40 pm

    terima kasih puan Intan.. dan alhamdulillah jika puan rasa perkongsian saya sgt bermanfaat. Puan boleh emelkan kepada poshykidz@gmail.com sekiranya puan berminat untuk memulakan bisnes dari rumah bersama Shaklee

  3. kak sham
    March 12, 2015 at 11:54 am

    boleh ke nak join shaklee tapi tidak melepaskan jawatan yang sedia dipegang.berapa modal mula tidak termasuk yuran ahli.biasanya nak buat bisnes ni modal yang selalu jadi masalah besar.

  4. March 12, 2015 at 12:52 pm

    kak sham…boleh join walaupun bekerja. buat secara part time sahaja,,
    shaklee modal rendah sangat.
    hanya rm75 sahaja..

    jika kak sham, boleh whatsapp/sms saya di 0146692610
    maria recently posted…Bahaya Gila Meroyan Ketika BerpantangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge