Pengedar Shaklee Kawasan Nilai, Sepang, Bangi dan Kuala Lumpur

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera

Nama saya Maria Awi dan merupakan Shaklee Indipendent Distributor (SID) sejak tahun 2013. Selain menawarkan pesanan produk Shaklee melalui transaksi online, saya juga menawarkan khidmat penghantaran produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD). Antara kawasan yang saya cover ialah Nilai, Sepang, Bangi, Bukit Mahkota dan beberapa kawasan sekitar daerah ini.

Selain daripada tempat yang dinyatakan di atas, saya juga ada membuat penghantaran sekitar Kuala Lumpur dan Mont Kiara. Untuk dua kawasan ini, biasanya suami saya akan menghantar vitamin Shaklee kepada pelanggan ketika waktu tengahari ataupun selepas waktu pejabat.

Namun, jika anda tidak berada di tempat-tempat yang dinyatakan tetapi ingin mendapatkan khidmat nasihat saya, urusan jual beli akan dilakukan melalui Pos Laju, GDex atau Citylink. Gerenti terbaik dan servis saya sangat tip top.

pengedar sah Shaklee Nilai

Saya mempunyai ready stock semua jenis produk yang ada dalam rangkaian produk Shaklee. Antara set Shaklee yang sentiasa ada dalam stok ialah:

Sekiranya anda berada dalam kawasan jajahan saya atau kawasan sekitar in shaa Allah saya boleh hantarkan Vitamin Shaklee terus ke rumah anda. Anda jimat wang pos dan paling best, saya boleh terus consult anda secara berdepan. Siap boleh buat demo jika perlu. Ia juga dapat mengelakkan anda daripada risiko pembelian online dan tertipu.

Kenapa perlu COD vitamin dari saya?

 1. Jimat duit kos pos. Lagipun bukan anda yang perlu ke tempat saya. Saya yang akan ke kawasan anda
 2. Konsultasi secara percuma dan berpanjangan khas buat pelanggan. Saya selalu follow up pelanggan sekiranya mereka mengadu apa-apa masalah berkaitan kesihatan mereka
 3. Jadual makan eksklusif. Saya akan cadangkan jadual pemakanan mengikut masalah kesihatan anda.
 4. E book percuma berkaitan dengan masalah kesihatan anda
 5. Saya menyediakan beberapa pakej dan tawaran hebat khas buat pelanggan COD
 6. Saya dan keluarga pengguna tegar Shaklee. In shaa Allah lebih mudah untuk saya berkongsi cara makan yang paling berkesan untuk anda.

cod produk shaklee

Anda boleh menghubungi saya terlebih dahulu untuk mengatur masa yang sesuai untuk saya ke tempat anda. Saya akan luangkan waktu penghantaran mengikut keselesaan anda.

Hubungi saya sekarang untuk dapatkan vitamin Shaklee kegemaran anda.

CARA JADI AHLI SHAKLEE

emel : poshykidz@gmail.com 
sms/whatsapp : 0146692610 
ID Shaklee: 894220 

*************************************************************************************************************************

Saya merupakan seorang ibu yang bekerja dari rumah. Dahulunya berjawatan sebagai jurutera di salah sebuah syarikat besar Malaysia, tetapi mengambil keputusan untuk meletak jawatan kerana melihat potensi yang sangat besar dalam bisnes Shaklee. Alhamdulillah, empayar yang saya latih semakin lama semakin berkembang.

Jika anda ibu bekerjaya yang menyimpan niat untuk menjaga sendiri anak-anak di rumah, atau pun anda ingin membantu meringankan beban kewangan suami anda, Shaklee merupakan medium terbaik untuk anda anda menyulam impian anda. Bersama saya, in shaa Allah anda mampu menjana pendapatan dengan hebat, setaraa dengan leader-leader yang berada di bawah kepimpinan saya.

Sertai dan hubungi saya dengan segera.

Ketahui bagaimana untuk berdaftar sebagai ahli Shaklee dan kelebihan menjadi ahli Shaklee

1 comment for “Pengedar Shaklee Kawasan Nilai, Sepang, Bangi dan Kuala Lumpur

 1. October 23, 2014 at 8:18 pm

  Senang dan mudah sangat COD ni. Anda pun jimat postage! Jom beli produk Shaklee secara COD!
  Nurhalawa Md Yusof recently posted…Mesti Baca: 7 Tabiat Bahaya Perlu Dielakkan Selepas MakanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge