Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Matikan Sel Kanser Usus. Wajib Cuba Sebelum Kanser Terus Merebak!

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera…

Sebut sahaja kanser, semua orang ngeri. Sudah terbayang kesengsaraan kehidupan seorang pejuang kanser. Terpaksa melakukan kimoterapi, rambut keguguran, malah lemah longlai apabila berjalan. Itulah yang sering ditunjukkan di kaca televisyen.

Ya, memang benar itulah realitinya jika anda berhenti berharap. Kematian seakan-akan menghantui. Namun tidak bagi seorang yang positif mindanya. Rakan saya, seorang pejuang kanser masih aktif bekerja dan menguruskan rumah tangga beliau.

Langsung tidak nampak tanda-tanda beliau mengidap kanser. Harapan masih ada. Terbentang luas. Cuma kita sahaja yang perlu berusaha sebaik mungkin.

Diari Seorang Pejuang Kanser Usus

rawatan alternatif untuk kanser kronik

Pada mulanya memang tidak tahu bahawa gejala sakit perut merupakan tanda awal penyakit ini. Ramai yang mengambil mudah apabila terasa sakit perut. Kemudian masalah sembelit mula menghantui.

Kebiasaannya buang air besar setiap hari dengan lancar. Lama kelamaan dua tiga hari sekali, ditambah pula dengan sembelit. Makin lama makin jarang pula membuang air besar.

Tetapi bila tiba masa ke tandas, memang buang air besar sekali dengan keluarnya darah.

Petanda di atas mungkin terjadi kepada anda atau sesiapa sahaja yang mungkin berisiko untuk mengidap kanser usus.

Ada sesetengah pesakit tidak mengalami sembelit tetapi mengalami cirit. Ini merupakan petanda kanser usus sebelah kiri.

Ada juga yang berselang sembelit dan cirit. Sumbatan najis pada usus menyebabkan banyak bakteria dan akan membusuk di dalam usus. Akhirnya air akan masuk dan berlakulah masalah cirit pula.

Ada juga yang tidak sembelit dan tidak cirit. Malah tidak juga kentut dan muntah. Bermakna tiada pembuangan langsung yang berlaku. Ini disebabkan oleh usus yang seratus peratus tersumbat.

Di dalam kategori di atas, yang mana satu menjadi masalah kepada anda?

Rawatan Untuk Pejuang Kanser Usus

Kebiasaannya pembedahan akan dilakukan untuk memotong usus yang sudah dijangkiti sel kanser. Ada yang memerlukan penggunaan beg najis untuk mengelakkan jangkitan kuman di bahagian dalam usus.

Beg najis ni ada pesakit yang perlu menggunakannya seumur hidup dan ada yang bersifat sementara sahaja terpulang kepada betapa teruk tahap kanser anda.

Rawatan susulan seperti kimoterapi dan radioterapi juga mungkin disarankan oleh doktor bergantung kepada tahap kesihatan anda.

Kanser Usus Tahap 4

Setiap kanser ada tahap-tahapnya. BIla sudah masuk tahap 4, memang kritikal la kan? Ketika tempoh ini, sel kanser sudah pun merebak ke organ-organ lain seperti paru-paru dan hati. Yang inilah kalau boleh paling nak elak.

Apabila sudah merebak, antibodi badan makin lemah. Lebih-lebih lagi pengidap mempunyai penyakit lain atau pun sudah bergelar warga emas.

rawatan alternatif untuk kanser kronik

Sanggup ke anda melihat wajah orang tua anda menahan kesakitan melawan kanser?

Jangan Menyerah, Cuba Rawatan Alternatif.

Saya tidak menolak segala saranan yang disuruh doktor. Umpamanya kimoterapi. Walau ramai yang kata menyakitkan terutama untuk golongan tua, jika itu pilihan terbaik..lakukanlah.

Tetapi jika ada rawatan alternatif di samping rawatan hospital, apa salahnya mencuba kan? Mungkin langkah kita untuk mencuba rawatan alternatif serasi dengan penyakit kanser usus ini.

Sebab itulah, saya suka mencadangkan vivix untuk pesakit kanser khususnya kanser usus. Ramai yang telah berjaya sehingga doktor sendiri terkejut sel kanser boleh hilang. Sedangkan sebelum itu telah didiagnos sebagai kanser tahap 4.

Pelanggan saya sendiri pun mengalaminya setelah pengambilan 2 botol vivix secara konsisten.

Amazing kan? Tiada yang amazing pun sebenarnya sebab semua itu kuasa Allah dan kerja ALlah. Tugas kita hanya berusaha sebanyaknya.

Testimoni Sel Kanser HILANG Selepas Menggunakan Vivix

rawatan terbaik untuk kanser usustestimoni 1

rawatan terbaik untuk kanser usustestimoni 2

rawatan terbaik untuk kanser usustestimoni 3

rawatan terbaik untuk kanser usus

rawatan terbaik untuk kanser usus

testimoni 4

Jangan Tunggu Sehingga Parah

Ramai yang mula mencari alternatif kepada penyakit kanser apabila sudah memasuki kanser tahap 4. Sedangkan ketika itu badan sudah terlalu lemah dan sudah banyak kali kimo terpaksa dilakukan.

Saya cadangkan jika anda tahu penyakit anda lebih awal, berusahalah dengan Vivix secepat mungkin. Nilai wang ringgit memang tidak dapat menandingi kesihatan yang terlalu mahal nilainya.

Terutama sekali jika yang mengidap kanser tersebut adalah ibu bapa kita yang sudah tua. Sudahlah sisa kehidupan tidak lagi panjang, dibebankan pula dengan pembedahan demi pembedahan…kimo demi kimo. Sengsara tubuh lemahnya menghadap rutin sebegitu.

Kepada anda yang membaca artikel ini, saya cadangkan usahlah bertangguh usaha demi kesihatan diri atau kesihatan orang tua kita. Jika anda benar-benar ingin sihat dan bebas kanser, whatsapp terus saya di 0146692610.

In shaa Allah, saya akan berikan konsultasi terbaik supaya anda tidak lagi dihantui sel kanser.

CARA JADI AHLI SHAKLEE

emel : poshykidz@gmail.com 
sms/whatsapp : 0146692610 
ID Shaklee: 894220 (anda boleh ke cawangan Shaklee dan gunakan ID saya)

4 comments for “Rawatan Alternatif Terbaik Untuk Matikan Sel Kanser Usus. Wajib Cuba Sebelum Kanser Terus Merebak!

 1. March 14, 2016 at 8:52 pm

  kanser usus anda penyumbang pembunuh tertinggi di malaysia
  oh pt3 recently posted…English PT3 Exercise – Koleksi Soalan dan JawapanMy Profile

 2. Siti Rokiah Che Omar
  April 5, 2017 at 4:27 pm

  Brp harga sebtl vivix

  • April 6, 2017 at 2:44 pm

   puan boleh contact saya di 0146692610

 3. Nur Najwa
  July 29, 2017 at 8:20 pm

  Salam , Akak masih active ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge