Baju Raya Untuk Ibu Menyusu Yang Sangat Elegan. Anda Wajib Cuba!

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Ingat lagi tak artikel yang saya kongsikan pasal jubah menyusu feedmilk? Hebat tau penangan jubah menyusu butik ni. Belum sampai sebulan pencarian dealer, ada pulak buka batch ke-2 sebab batch pertama dah penuh.

Semalam saya borak-borak dengan sales executive Butik Feedmilk, katanya koleksi raya sudah ada di website Feedmilk. Cantik-cantik saya tengok. Teringin pula nak menambah koleksi raya, tetapi sudah ada 3 pasang. Macam beriya sangat pulak saya nak beraya. Haha..

Ok..jom jamu mata dulu apa design yang ada untuk koleksi raya.

baju menyusu paling best

baju menyusu paling best

Antara koleksi baju raya yang sudah pun tiba di butik. Saya cukup minat warna dusty pink kat atas tu. Material pula dari dull satin, memang sesuai sangatlah untuk ibu menyusu macam kita semua.

Kat bawah ni pula untuk koleksi pre order. Dijangka baju-baju ni semua akan dipos pada 21 Jun. In shaa Allah pada ketika itu, pos laju masih lagi beroperasi dengan pantas. Korang cepat-cepatlah order ya sebab setiap design ada limit juga tau.

Jom saya kongsikan beberapa koleksi pre order.

baju menyusu paling best

baju menyusu paling best

baju menyusu paling best

baju menyusu paling best

baju menyusu paling bestSaya paling suka gambar terakhir tu. Warna mustard dan kembang di lengan. Cantik kan?

Siapa kata ibu menyusu tak boleh melawa kan? Sekarang ada macam-macam design yang dikhaskan untuk ibu menyusu. Shawl pun ada macam-macam yang instant. Semuanya memudahkan ibu menyusu.

Bagi anda yang sedang mencari-mencari dress cantik-cantik, anda boleh lawati website feedmilk atau anda boleh juga walk-in e butik mereka di Shah Alam.

Feedmilk Boutique
H50-1, Jalan Serai Wangi,
M16/M, Alam Avenue 2,
40200, Shah Alam.

OPEN : Monday – Saturday ( 10.00 AM – 6.00 PM )

3 comments for “Baju Raya Untuk Ibu Menyusu Yang Sangat Elegan. Anda Wajib Cuba!

  1. June 23, 2016 at 2:53 pm

    tak ada alasan lagi untuk tak BF bayi anda.
    apdm recently posted…Aplikasi Pangkalan Data Murid APDMMy Profile

  2. August 25, 2016 at 4:03 pm

    baju warna oren cantik tapi harga boleh tahan ya huhu..peluh buatnya heee..
    suri recently posted…Pukau Hati Cara Buat Jubah Baju Kurung Moden Pahang Terkini Pelbagai LagiMy Profile

  3. September 25, 2016 at 11:21 pm

    semua cantik! ibu2 yang bf pon boleh bergaya
    Malaysia Sentral recently posted…Resepi Nasi AyamMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge