Dealer untuk Jubah Menyusu Popular Jenama Feedmilk diperlukan!

Perhatian perhatian kepada semua ibu-ibu yang mempunyai business sendiri dan ingin tambah product, anda WAJIB baca entry kali nie. Peluang anda semua untuk menambah side income dan bolehlah sediakan duit raya lebih sikit untuk anak-anak saudara nanti.. hehe..

Butik baju menyusu popular di Shah Alam sedang mencari AUTHORISED DEALER bagi #projekraya2016 dan kouta adalah terhad. Best sangat ke sampai WAJIB kena jadi dealer Feedmilk. Jom baca lagi..

baju menyusu paling best

Cantikkan poster untuk pencarian authorized dealer Feedmilk.

Okey, kenapa anda WAJIB sertai business bersama Feedmilk sebagai Feedmilk. Salah satunya, berdasarkan puluhan ribu feedback dari customer feedmilk sendiri, pemakaian baju berzip boleh mencederakan pipi bayi ketika menyusu dan ada juga kes zip tersekat-sekat time kalut nak menyusu.. huhu.. dan banyak lagi lah feedback yang customer bagi sebelum jumpa baju Feedmilk.

Oleh sebab itu, ibu menyusu di Malaysia amat memerlukan pakaian menyusu Nursing Specialized #selamberselak yang hanya terdapat di Feedmilk Boutique.

Jenama Feedmilk yang SANGAT DIYAKINI. Ya Feedmilk telah disiarkan di ruang-ruang media seperti surat khabar Metro dan Majalah Popular Pa&Ma, Hijab, Ibu&Anak, Harmoni dan macam-macam lagi lah. Tak percaya? Nah bukti nya

Diruangan Majalah Hijab

baju menyusu paling best

Di ruangan Pa&Ma

baju menyusu paling best

Di ruangan Metro

baju menyusu paling best

Apa macam, sudah percaya ka? Haha.. betul kan apa yang saya dah bagitahu, takkan saya nak tipu anda yang dikasihi sekalian.

Jangan takut kalau dah jadi dealer tapi orang tak percaya, al-maklumlah sekarang dah baca kes tipu kan. Bila anda berdaftar jadi autorised dealer untuk Feedmilk, Feedmilk akan senaraikan nama semua dealer di fan page Feedmilk sepanjang bulan Ramadhan ni. Jadi customer anda akan lebih percayakan anda semua. J

Macam mana nak daftar jadi dealer? Senang je, buka website feedmilk, www.feeedmilk.com dan cari bahagian Authorised Dealer. Daftar disitu tau.. cepat-cepat sebelum terlambat.

2 comments for “Dealer untuk Jubah Menyusu Popular Jenama Feedmilk diperlukan!

  1. August 24, 2016 at 8:49 am

    wah bestnya untuk tambah pendapat katanya…alhamdulillah ya kalau ada yang nak mencuba dahulu. terima kasih admin
    suri recently posted…Cara Lengkap Cepat Mudah Buat Pizza, Topping Homemade SendiriMy Profile

  2. February 15, 2017 at 4:08 pm

    lepas ni senang la ibu ibu nak menyusu bila keluar
    nikkhazami recently posted…Belajar Buat BlogMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge