Jubah Menyusu Paling Best Asyik Sold Out Memanjang. Stress Makcik!

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Raya dah hampir tiba, bagi ibu-ibu yang tiada masa untuk keluar shopping, online store la jadi mangsa kan? Buntang biji mata duk tenung jubah-jubah menyusu yang ada di online store, klik yang berkenan tup-tup sold out. Klik lagi design lain, sold out jugak. Pernah jadi?

Sebab dah berkenan sangat, encik suami jadi mangsa heretan ke butik. Aduhai, lambatnya nak menunggu weekend nak ke butik idaman hati tu. Tapi bila ke sana, sama jugak nasibnya. Sold out jugak…sob sob.

Kalau nak tahu, Butik Feedmilk yang berada di Shah Alam ni memang baju-bajunya aaasyik sold out memanjang.

baju menyusu paling best

Pelik pun ya. Adakah baju yang dikeluarkan sedikit atau ramai orang grab? Saya rasa ramai orang yang nak grab, sebab tu asyik sold out je. Tidak mungkin butik sekukuh Feedmilk keluarkan design dalam jumlah sedikit sebab Feedmilk ada ramai follower mereka sendiri.

Luahan mereka yang tak sempat grab baju Feedmilk.

baju menyusu paling best dan murah baju menyusu paling best dan murah baju menyusu paling best dan murah baju menyusu paling best dan murah baju menyusu paling best dan murah

Alahai sedihnya customer tak sempat grab. Macam laku keras je baju Feedmilk nie. Apa yang best sangat baju Feedmilk nie sampai asyik sold out je. Tertanya-tanya juga kan.

Suatu hari saya cuba bukak Fan Page Feedmilk, memang ramai sangat yang komen. Jenuh nak membaca satu per satu komen. Nah bagi korang baca pula apa kata mereka.

baju menyusu paling best dan murah

Baju Feedmilk tak payah iron tau. Memang menjadi pilihan la untuk wanita ‘serajin’ saya ni.

baju menyusu paling best dan murah

Senang hati mak nak susukan baby kat mall..tak payah kecoh-kecoh mencari nursing room.

baju menyusu paling best dan murah

Pelanggannya cakap “I love everything about it.” Saya pula tersenyum baca komen ni.

baju menyusu paling best dan murah

Pssst..pelanggan yang sorang ni belum kahwin lagi. Tapi dia beli juga sebab cantik dan jelous dengan kakak dia yang pakai baju Feedmilk.

Maklumlah, baju Feedmilk ni boleh pakai je walaupun anak dara dan tidak menyusu.

baju menyusu paling best dan murah

Paling best apabila encik suami menyokong si isteri beli baju Feedmilk sebab senang nak susukan baby. Dan si adik pun tak percaya yang kakak dia pakai baju menyusu.

Sekarang saya sudah tahu kenapa koleksi Feedmilk asyik sold out je. Rupanya ramai yang suka dan pasti ianya bukan baju biasa.

Baju berfungsi khas untuk membantu ibu-ibu menyusu dengan selesa, mudah dan yakin ketika berada di public. Lagi-lagi hari raya nanti kan sepanjang hari berziarah rumah sanak-saudara.

Tak boleh jadi ni, nampaknya kena grab untuk diri sendiri juga. Kena cuba sendiri baru seronok dan puas hati. Asyik tengok orang lain je pakai baju Feedmilk, bila pula diri sendiri nak cuba kan.

Okey, kena pujuk encik suami lah jawabnya ni. Dan customer Feedmilk siap ada pesanan untuk korang ibu-ibu menyusu kat luar sana.

baju menyusu paling best dan murah

Mak aih, akak ni sudah memiliki 10 helai baju Feedmilk. Hebat penangan Feedmilk, butik menyusu popular ni!

baju menyusu paling best dan murah

“Beli sekali pasti akan repeat”

Super Wow! Kalau bajunya sama macam baju-baju lain yang biasa, tidak mungkin pelanggan ni akan repeat beli baju Feedmilk kan? Kualiti dan fungsi yang paling utama. Punca pelanggan ini repeat order.

Pesanan terakhir saya untuk ibu-ibu di luar sana yang nak cari baju menyusu selamber selak dan tak payah-payah nak berlari ke hulur ke hilir bila nak susukan anak, boleh ke website Feedmilk di www.feedmilk.com untuk jamu mata dan order.

Pilih mana yang berkenan dan submit. Jangan lupa “like” Facebook Page Feedmilk. Admin yang terlibat sentiasa update dari semasa ke semasa. Dan boleh juga whatsapp ke 0183273092, admin Feedmilk akan bantu korang semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge