Tips Dapat RM500 Sebulan Dengan Mudah. Nak Cuba? Jom!

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera..

- Ya Allah, yuran taska naik lagi? Naik RM50 sorang pulak tu! 2 orang anak dah seratus

- Naik 20sen minyak? Rumah aku dahlah jauh dari ofis. Apa lah nasib ni

- Hari ni gaji masuk, mengadap komputer bayar itu ini dah tinggal suku. Bilalah nak menyimpan ni

Banyaknya keluhan rakyat Malaysia kan?

Dari tahun ke tahun, kewangan kita semakin menekan. Nilai wang ringgit bukan main lagi jatuh. Nilai RM50 sekarang seakan tiada nilai. Nota RM50 tu sehari pun boleh habis sekali pergi kedai. Padahal bukan beli benda mewah-mewah pun. Barang dapur je pun.

Harga barang naik laju. Tapi gaji kita tak naik selaju harga barang, minyak dan tol. Maka, ramailah dari kalangan kita cuba untuk buat beberapa kerja untuk memenuhi tuntutan keperluan perbelanjaan harian. Bahkan, kerajaan juga menggalakkan kita buat lebih dari satu pekerjaan hakiki.

cara nak jadi ejen bantal hotel dag

Sebagai menampung kebocoran gaji hakiki, ramai memilih untuk buat kerja part time. Ada yang mengambil upah sebagai security sebelah malamnya. Ada juga yang bekerja di kedai makan ketika hujung minggu. Tetapi, adakah anda perasan waktu bersama keluarga semakin berkurang jika anda melakukan dua pekerjaan. Badan anda juga sangat letih kerana kurang rehat.

Ada seorang rakan saya, bekerja sebagai pegawai kerajaan. Isterinya pula kerja sebagai kerani di syarikat swasta. Gaji sebulan mereka jika digabung dalam RM6000. Boleh tahan banyak kan?

Tetapi dengan komitmen hutang, hari yang sama gaji masuk, hari yang sama jugak gaji tinggal seribu. Dengan seribu inilah nak buat makan selama sebulan, nak bayar tol, nak beli minyak. Gajinya tinggal seribu bukan sebab berhutang benda mewah pun. Setakat hutang loan rumah, kereta, yuran taska/sekolah anak yang tiga orang, loan belajar, bil-bil dan duit mak ayah.

Saya rasa majoriti dari kita punya masalah yang sama. Duit gaji hakiki habis sebab bayar keperluan hidup. Maka isteri rakan saya ni ambil upah menjahit baju. Banyak jugaklah dia dapat untuk tampung kebocoran perbelanjaan. Dalam seribu ringgit sebulan dia dapat.

Tapi, dalam keadaan dia tidak sedar, badannya sangat penat. Malam tidurnya lewat bersengkang mata nak menjahit. Hari minggu pun mengadap mesin jahit untuk memenuhi order. Anak ke mana, suami ke mana.

Susah juga kan?

Cara Mudah Dapat RM500 Sebulan

Anda nak tak kalau saya offer anda untuk dapat RM500 sebulan dengan mudah. Sebenarnya RM500 bukanlah jumlah minimum atau maksimum yang anda boleh dapat. Ianya bergantung kepada anda. TetapiĀ  memang mudahlah untuk dapat. Sebab saya sudah dapat. Malah ejen berdaftar di bawah saya juga telah berjaya mendapatnya.

Ada ejen saya dapat melebihi seribu ringgit sebulan. Berkat kerajinan mereka, alhamdulillah boleh tampung kebocoran perbelanjaan mereka.

Jual Apa Ni Mudah Sangat Dapat Extra Income?

Jawapannya jual bantal hotel. Ya, tak glamour pun pekerjaannya. Tetapi Alhamdulillah, dah ramai yang dapat rasa lebihan duit mereka. Ada 2 cara untuk jual bantal hotel ni.

  1. Berdaftar sebagai ejen sah DAG – jika anda ingin berdaftar sebagai ejen, anda perlukan modal untuk membeli 50 biji bantal pada permulaan anda berdaftar.
  2. Berdaftar sebagai dropshipper – yang ni tiada modal diperlukan. Hanya ambil order dari rakan-rakan dan saya akan poskan untuk anda.

cara nak jadi ejen bantal hotel dag

Anda kategori yang mana satu? Ingin mencuba sebagai ejen atau dropshipper? Apa-apa pun jawapan anda dan sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian daripada kami, anda isi sahaja borang di bawah ini.

Terima kasih kerana berminat untuk menjadi sebahagian daripada kami. Saya akan hubungi anda dalam masa terdekat dan bantu anda sebaik mungkin untuk menambah nilai dan kualiti hidup anda. In sha Allah

2 comments for “Tips Dapat RM500 Sebulan Dengan Mudah. Nak Cuba? Jom!

  1. January 12, 2017 at 1:31 pm

    kalau rancang betu-betul, senang je nak dapatkan rm500 sebulan ni. nak dapatkan lebih pun boleh je.
    ohpt3 recently posted…Semakan PLKN 2017 Penempatan Pelatih Online & SMSMy Profile

  2. February 15, 2017 at 4:05 pm

    dropship mmg femes sekarang.. ternyata ia mendatangkan hasil
    nikkhazami recently posted…Kerja Dari Rumah yang MenguntungkanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge