Buat Duit Tanpa Modal. Tak Percaya? Okeh..Jangan Baca!

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..

Rentetan dari artikel saya Tips Dapat RM500 Dengan Mudah, maka saya dihujani dengan whatsapp bertanya bagaimana nak jadi ejen bantal hotel DAG. Seronok bila sesuatu yang kita usahakan mendapat feedback positif dari pembaca.

cara nak jadi ejen bantal hotel dag

Bermula Februari 2017, sebenarnya founder DAG telah pun menutup pengambilan ejen sah DAG. Tujuan utama penutupan ini untuk memberi fokus kepada ejen sedia ada. Founder DAG ingin memastikan ejen yang sedia ada mendapat income bulanan semaksimum mungkin tanpa perlu berebut dengan lebih ramai ejen. Best kan?

Tetapi janganlah risau, sebab peluang menjadi ejen in shaa Allah akan dibuka lagi. Cuma belum pasti tarikhnya.

Berbalik kepada niat asal saya menulis adalah untuk mengajak anda bersama-sama saya untuk buat duit tanpa perlukan modal wang ringgit. Jika anda tak percaya, tidak apa. Tetapi jika anda bercaya, baca artikel ini sehingga habis ya.

Peluang Buat Duit Tepi Dengan Mudah, Dengan ZERO Modal

Caranya mudah sahaja. Sertai kumpulan saya dengan menjadi dropshipper bantal hotel DAG. Komisyen sebagai dropshipper boleh tahan juga tau. Sudahlah tanpa modal, dapat komisyen dan berpeluang mendapat reward bulanan dari saya.

cara nak jadi ejen bantal hotel dag

Apa yang anda perlu buat hanyalah bertanya rakan-rakan, saudara mara, jiran tetangga atau rakan pejabat samada berminat nak mencuba bantal hotel atau tidak. Anda kutip order dahulu, kemudian submit je kepada saya. Mudah saja!

Bab-bab pengeposan anda jangan risau. Semuanya saya setelkan samada kepada anda atau anda mahu saya poskan terus kepada pelanggan anda. Anda juga akan dimasukkan dalam support group dropshipper yang sangat happening.

Testimoni Daripada Dropshippers Qisya Group

cara nak jadi ejen bantal hotel dagtestimoni top performer dropshipper Qisya Group , Emy

cara nak jadi ejen bantal hotel dagtestimoni top performer dropshipper Qisya Group , Gee

 

cara nak jadi ejen bantal hotel dagtestimoni top performer dropshipper Qisya Group , Atie

Mereka merupakan antara top performers bulan lepas dalam Qisya Group di bawah DAG TM. Saya sendiri kagum dengan performance masing-masing yang suka challenge sesama mereka dan memberi support sesama mereka.

Bestkan? Mereka sendiri yang kata senang je nak jual bantal ni. Dapat pulak reward. Bolehlah buat belanja dapur atau hulur dekat mak ayah kan?

In shaa Allah, jual bantal ni mudah sahaja.

Jika anda nak cuba, apa kata anda isi detail kat form di bawah ni. In shaa Allah saya akan follow up anda melalui whatsapp dan kita akan mulakan pengembaraan bersama founder DAG yang sangat awesome dan pemurah.

 

1 comment for “Buat Duit Tanpa Modal. Tak Percaya? Okeh..Jangan Baca!

  1. April 3, 2017 at 2:50 pm

    menarik juga tawaran ini…

    boleh direbut oleh mereka yang nak cari duit lebih atau duit sampingan..
    Hero Borneo recently posted…Tentu Seronok Jadi Orang KayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge