BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Daftar Jadi Ahli Shaklee Dengan Percuma

pengedar shaklee diperlukan

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera.. Hari ini, saya ada beberapa soalan yang ingin ditanya kepada anda semua pengunjung blog diarimama. Adakah anda pengguna dan peminat tegar Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee? Adakah anda berminat untuk mencari pendapatan sampingan hanya dengan menggunakan ESP…

Pengedar Shaklee Terbaik Di Damansara & Mont Kiara

cod-shaklee

Assalamualaikum wbt…Salam Sejahtera.. Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Jika anda pengguna Shaklee yang berada di sekitar Damansara dan Mont Kiara, kini anda boleh berasa lega kerana saya menawarkan servis COD (Cash on Delivery) ke kawasan anda. Ada sesetengah pelanggan lebih suka…

Bagaimana Jana Pendapatan Lumayan Bersama Shaklee

focus-word-2

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Alhamdulillah..syukur akak panjatkan kepada Allah dengan nikmat kurnia yang diberi sepanjang akak join Shaklee dalam tempoh lebih kurang setahun. Banyak sangat perubahan hidup yang dirasakan. Sehinggakan berani melepaskan jawatan sebagai jurutera sebelum ini. Melalui kawan-kawan lama…

Bagaimana Rasanya Menjadi Ejen Shaklee

u-can-do-it1

Assalamualaikum wbt… Salam Sejahtera… Hari ni bersiaran dari rumah je…sekarang dah tukar penempatan. Tiada lagi bekerja di ofis. Fully buat Shaklee sahaja… Alhamdulillah, segalanya lebih terurus dan teratur. Sambil-sambil update blog, sambil-sambil makan aiskrim, sambil-sambil buat duit..kan syok tu…hehe (kasi…

Kenapa Saya Memilih Shaklee

good-start

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Pagi-pagi sejuk begini teringin nak cerita sejarah kenapa akak memilih Shaklee sebagai punca pendapatan utama selepas resign dari majikan lama. Sebab jika korang kenal akak, akak sebenarnya mulakan bisnes dengan menjual pam susu terkenal iaitu Medela.…

Bagaimana Nak Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee dan Kelebihannya

logo-shaklee-baru

Assalamualaikum…. Wah…..masing-masing tersenyum lebar apabila menatap komputer hari ini. Bukan apa, masing-masing (terutama goverment sector) gaji dah masuk… Ada bonus tak..hehe..Alhamdulillah…bagi kami pengedar Shaklee, kami menerimanya pertengahan bulan. Tapi paling untung bagi yang bekerja sambil part time bisnes bersama Shaklee,…