BAGAIMANA NAK SERTAI SHAKLEE

Bagaimana Jana Pendapatan Lumayan Bersama Shaklee

focus-word-2

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Alhamdulillah..syukur akak panjatkan kepada Allah dengan nikmat kurnia yang diberi sepanjang akak join Shaklee dalam tempoh lebih kurang setahun. Banyak sangat perubahan hidup yang dirasakan. Sehinggakan berani melepaskan jawatan sebagai jurutera sebelum ini. Melalui kawan-kawan lama…

Bisnes Online Di Rumah Bagi Ibu Bekerjaya

member-login

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Saya ialah seorang jurutera yang bekerja di sebuah syarikat yang mewakili Malaysia dalam bidang researrch dan technology. Syarikat yang sangat sinonim dengan rakyat Malaysia. Sudah pun hampir 7 tahun saya bersama syarikat ini dan akhirnya saya…

Kenapa Saya Memilih Shaklee

good-start

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Pagi-pagi sejuk begini teringin nak cerita sejarah kenapa akak memilih Shaklee sebagai punca pendapatan utama selepas resign dari majikan lama. Sebab jika korang kenal akak, akak sebenarnya mulakan bisnes dengan menjual pam susu terkenal iaitu Medela.…

Bagaimana Nak Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee dan Kelebihannya

logo-shaklee-baru

Assalamualaikum…. Wah…..masing-masing tersenyum lebar apabila menatap komputer hari ini. Bukan apa, masing-masing (terutama goverment sector) gaji dah masuk… Ada bonus tak..hehe..Alhamdulillah…bagi kami pengedar Shaklee, kami menerimanya pertengahan bulan. Tapi paling untung bagi yang bekerja sambil part time bisnes bersama Shaklee,…

Bagaimana Cara Menjadi Ahli Shaklee

COME-JOIN-US

Assalamualaikum semua… Sedar tak sedar, dah dua bulan menjadi pengedar Shaklee, Alhamdulillah permintaan amatlah tinggi. Kadang-kadang kehabisan stok, terpaksa pinjam dari distributor lain…hehe..Dan lately, akak dihujani dengan pertanyaan Bagaimana Cara Menjadi Ahli Shaklee memandangkan mereka consume dan jatuh cinta dgn keberkesanan…