TIPS KESUBURAN

Kerap Hamil Tetapi Asyik Gugur. Apa Puncanya?

kerap hamil tetapi asyik gugur

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera.. Minggu lalu saya dihubungi dua pelanggan bertanyakan tentang masalah kesuburan mereka. Kebetulan kedua-duanya kerap kali hamil tetapi sentiasa gugur. Sudah bertahun kahwin, diberi harapan untuk beberapa ketika dan akhirnya musnah. Pelanggan pertama sudah pun berkahwin 4 tahun…

Punca Ketidaksuburan Pasangan

kesuburan

PUNCA KETIDAKSUBURAN PASANGAN Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..     Hari Nisah nak nak cerita bab kesuburan nih. Alhamdulillah rezeki Nisah untuk dapatkan anak cepat. Genap 1 tahun perkahwinan kami, saya melahirkan Nurul Aisyah. Sedih jugak bila lihat sedara mara yang dah…

Fasa Dalam Kitaran Haid

KITARAN-2BHAID

Memahami Fasa Dalam Kitaran Haid | Tips Cepat Hamil Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Uniknya ciptaan manusia, setiap apa yang berlaku pasti ada maksud tersirat di sebaliknya. Begitu juga dengan kitaran haid wanita. Setiap fasa yang belaku dalam kitaran haid sangat…

Cara Mudah Kira Waktu Subur

waktu-subur-2

Cara Mudah Kira Waktu Subur Saya pernah kongsikan cara untuk mengira waktu subur ni SINI. Untuk hari ni saya simplify artikel tersebut dan jadikannya ia lebih mudah nak faham. Waktu subur ni penting untuk kita tahu supaya dapat tingkatkan peluang…

Punca Keguguran Berlaku

keguguran wanita

Assalamualaikum wbt.. Salam Sejahtera.. Keguguran adalah satu situasi yang normal dalam masyarakat kita. Dalam kelompok masyarakat kita, tentu sekali kita pernah berjumpa dengan wanita yang pernah keguguran. Namun jika ia adalah keguguran berulang melebihi tiga kali, anda seharusnya berasa risau…

Vitamin E Ransang Mood Seks

Assalamualaikum semua.. Bagaimana hari anda. Terima kasih kerana masih lagi setia follow blog akak ^_^ Sempena minggu pertama bulan Mac ni, akak nak share dengan korang sesuatu yang sangat penting. ianya berkaitan dengan sesuatu yang sangat disukai oleh para suami.…

CADANGAN SET KESUBURAN SHAKLEE UNTUK MENDAPATKAN ANAK

Assalamulaikum semua…. Salam Sabtu kepada semua pengunjung JSJG yang disayangi..Ingat tak semalam saya ada janjikan sesuatu dalam ENTRY NI. Ok, jom kita lihat pula CADANGAN SET KESUBURAN yang mungkin memberikan harapan kepada pasangan-pasangan yang telah lama mencuba untuk mendapatkan anak.…